ΑΜΑΡΙΩΤΕΣ
   
Ναρκωτικοπέδιο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας


Η Ομοσπονδία Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου, που εκπροσωπεί (22) Πολιτιστικούς Συλλόγους και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στην παραπάνω διεύθυνση έχοντας αναπτύξει εδώ και (28) χρόνια πλούσια δραστηριότητα σήμερα βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω των παρακάτω προβλημάτων:

1.Η λειτουργία του ΟΚΑΝΑ  επί της οδού Σοφοκλέους έχει σαν επακόλουθο την καθημερινή συγκέντρωση αλλοδαπών, εμπόρων ναρκωτικών και άλλων  στο σημείο Σοφοκλέους, Μενάνδρου και στους γύρω δρόμους  με στόχο το παραεμπόριο, την εμπορία κλεμμένων κινητών , ναρκωτικών κά και καθημερινών επεισοδίων στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει το ΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ( με φθορές στην πόρτα της εισόδου που έχει καταστραφεί πολλές φορές καθώς και τα γραμματοκιβώτια).Με αυτές τις συνθήκες τα μέλη μας (γυναίκες παιδιά) φοβούνται να προσέλθουν στα Δ.Σ και σε όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις μας.
2.Η ιδρυθείσα Σχολή Κρητικών χορών εδώ και εννιά χρόνια, με μεγάλο αριθμό μαθητών σήμερα δεν λειτουργεί γιατί οι γονείς φοβούνται να φέρουν τα παιδιά τους.
3.Δύο φορές στις 12-19/7/2005 διέρρηξαν δύο πόρτες και μας πήραν καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή, εκτυπωτή, ραδιοκασετόφωνο, DVD κά. Τώρα έχουμε βάλει κάγκελα και πάλι κινδυνεύουμε.
4.Τα κλοπιμαία είχαν αγοραστεί από τις μικρές εισφορές των μελών και φίλων και σήμερα είναι αδύνατον να τα αντικαταστήσουμε παρά τις προσπάθειες που κάνουμε.
5.Στο ίδιο κτίριο διαμένουν και χρησιμοποιούν ως επαγγελματική στέγη αλλοδαποί με παιδιά σε γραφεία που τα έχουν μετατρέψει σε διαμερίσματα που στοιβάζονται διάφοροι,  σε μπαρ κά,  χωρίς άδεια ,οι οποίοι δεν γνωρίζουμε αν τηρούν τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
    Εδώ στο ιστορικό κέντρο διαπράττεται έγκλημα, δολοφονείται η αξιοπρέπεια του ανθρώπου.
    Βλέπεις μπροστά στα μάτια σου ναρκομανείς φαντάσματα να εκλιπαρούν με τα λεφτά που έχουν ζητιανέψει ή κλέψει  στα χέρια, τους εμπόρους  αλλοδαπούς οι Έλληνες που πολλές φορές κάνουν τους ανάπηρους για να ξεγελούν, για να τους δώσουν τη δόση που είναι τυλιγμένη σε εφημερίδα. Αυτοί σπέρνουν το θάνατο στα νιάτα της Ελλάδας.
   Κύριε Πρόεδρε,
   Έχετε μεγάλη ευθύνη εσείς και όλα τα μέλη του Δ.Σ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου  παρακαλεί τον κ. Εισαγγελέα να παρέμβει και να γίνει η περιοχή όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 για να σωθούν τα νιάτα της χώρας μας.
   Λέγεται ευρέως ότι ο ΟΚΑΝΑ σκόπιμα  ιδρύθηκε στη Σοφοκλέους για να υποβαθμιστεί  η περιοχή και να πουληθεί φθηνά στους επιτήδειους.
   Εμείς επενδύουμε σε Πολιτιστική δράση και κάποιοι άλλοι θησαυρίζουν  εις βάρος της υγείας και της ασφάλειας μας.
   Δεν είναι δυνατόν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας να είναι δύο  Κέντρα απεξάρτησης ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται μακριά από το κέντρο κοντά σε Υγειονομικούς Σταθμούς γιατί οι ναρκομανείς είναι άρρωστοι και χρειάζονται θεραπεία  και φροντίδα.
    Τι πρέπει να κάνουμε; Να διαλύσουμε την Ομοσπονδία και να φύγουμε από τον τόπο μας;
    Περιμένουμε  να μας δώσετε μια απάντηση και θα πράξουμε αναλόγως.
    Παράλληλα θα θέλαμε μια συνάντηση μαζί σας για να σας εκθέσουμε τον προβληματισμό μας.

                                       Μετά τιμής 
                      Για το Διοικητικό     Συμβούλιο
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Στέφανος Αντωνακάκης                 Νικόλαος   Τσιουδάκης                      

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1.Κύριον Πρωθυπουργό
2.Κύριον Δημήτριο Αβραμόπουλο  ,Υπουργό Υγείας
3.Κύριον Προκόπη Παυλόπουλο, Υπουργό Εσωτερικών
4.Κύριον Σωτήρη Χατζηγάκη, Υπουργό Δικαιοσύνης
5.Κύριον Άρη Σπηλιοτόπουλο, Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης
6.Κύριον Γεώργιο Σανιδά ,Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
7.Κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη , Βουλευτή Ρεθύμνου
8.Κύριον Ηλία Λαμπίρη , Βουλευτή Ρεθύμνου
9.Κύριον Γιάννη Σγουρό , Νομάρχη Αθηνών
10.Κυρία  Ντίνα Μπέη    Υπερνομάρχη Αθηνών -Πειραιώς
11.Κύριον Νικήτα Κακλαμάνη, Δήμαρχο Αθηναίων

Προηγούμενη σελίδα  Αρχή σελίδας

 
Δευτέρα, 19. Αυγούστου 2019
 


Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno

GOODnet.gr- Η πύλη του Ρεθύμνου στο ίντερνετ. Νέα, ειδήσεις, ενημέρωση επικαιρότητα. Ρέθυμνο, Χανιά, Ηρακλειο, Αγιος Νικόλαος Κρήτη. Οδηγός Αγοράς κατάλογος επιχειρήσεων νομού Ρεθύμνου Κρήτης. Φόρουμ συζητήσεων ανταλλαγής απόψεων για το Ρέθυμνο όλη την Κρήτη. Νέα, ειδήσεις, ενημέρωση επικαιρότητα. Ρέθυμνο, Χανιά, φωτογραφίες Ηρακλειο, Αγιος Νικόλαος Κρήτη. Οδηγός Αγοράς κατάλογος επιχειρήσεων νομού Ρεθύμνου Κρήτης. Φόρουμ συζητήσεων ανταλλαγής απόψεων για το Ρέθυμνο όλη την Κρήτη.

 
© 2010 Σύλλογος Αμαριωτών Ρεθύμνου | e-mail: info@amariotes.gr
Διεύθυνση Αλληλογραφίας: ΤΘ 273 ΤΚ 74100 Ρεθυμνο

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες